Säsong för lin och strå

Lin och strå: ingen sommargarderob är komplett utan ett linneplagg och en klassisk stråväska!

Linneskjortor, flowiga klänningar, sandaler, baddräkter och stråväskor. Lin och strå tillhör sommaren! Två material vi älskar lite extra i sommarvärmen. 

Lin är ett svalt och skönt material under varma sommardagar. Linneskjortan och -klänningen är tunn nog att fungera en varm sommardag samtidigt som den skyddar mot sol. En linneskjorta är lika fin att bära till kjol eller byxor på jobbet eller uppknäppt över bikinin på stranden. Dessutom är det ett material som både är hållbart att producera och enkelt att tvätta och ta hand om.

Ofärgat linne är extra fint till svarta accessoarer – eller vår favoritaccessoar, stråväskan!

Vi har olika stråväskor i vårt sortiment för sommarens alla tillfällen. Ryggsäck, den lilla stråväskan eller den större med långa axelband att bäras över axeln eller som en tote. Designade både för form och funktion och tillverkade för hand i Spanien fungerar de lika bra till marknaden eller utflykten, picknicken, stranden och semestern. Och såklart till jobbet! I varje outfit tillför den något enkelt, ”effortless” och tidlöst. 

Stråväskan är både praktiska och vacker att se på, robust i sin form och design och kan därför användas länge utan att tappa sin form eller kvalitet. Det kallar vi hållbarhet!

Tips! Eftersom våra stråväskor är handgjorda så kan utseendet variera en aning mellan olika väskor. Lin är ett naturmaterial, vilket betyder att när stråväskan precis är nygjord så kan man ana en liten grönaktig ton på väskan just eftersom stråna är färska. Tonen försvinner av sig själv efter ett tag när stråna torkat. Skulle väskan tappat i sin form om du packat ner den under en resa så går det perfekt att fylla den med en lätt fuktad handduk ca 1 timme och hänga upp den så återfår den sin fina form igen. Ett enkelt tips från oss till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience