På Gröna Gredelina är vi stolta över vårt engagemang för hållbarhet och vår strävan efter att göra en positiv inverkan på miljön. Våra produkter tillverkas lokalt och i småskalig produktion, vilket ger oss möjlighet att noga övervaka varje steg i produktionsprocessen och säkerställa högsta kvalitet.

Vi väljer noggrant ut alla våra ingredienser för att säkerställa att de är både naturliga och miljövänliga. Vi tror starkt på jämställdhet och är stolta över att vara ett kvinnoägt familjeföretag. Vi stödjer också lokala samhällen genom att använda lokala leverantörer och bidra till den ekonomiska tillväxten.

Vi är fast beslutna att fortsätta arbeta för att minska vår miljöpåverkan och göra en positiv inverkan på samhället.

Vi är väldigt stolta över vårt hållbarhetsarbete men för oss är det en så naturlig sak som vi tar för given att vi faktiskt glömmer bort att berätta vad vi gör och hur vi arbetar. Vi strävar konstant efter att minska vår påverkan på miljön och vi tror på att små förändringar i vårt dagliga liv kan göra stor skillnad om vi bara blir tillräckligt många.

När du väljer att köpa en produkt hos Gröna Gredelina så är den ekologisk och lokalt tillverkad, med det bidrar du till att minska utsläppen av växthusgaser. Det är för att produktionen av våra produkter kräver mindre transport och mindre energi än de som tillverkas på andra sidan av världen. Dessutom minskar du användningen av kemikalier och bekämpningsmedel som annars skulle ha använts under produktionen. Detta är givetvis bättre för hälsan och för att bevara den biologiska mångfalden.

Många av våra produkter är förpackningslösa eller har minimalt med förpackning som ytterkartonger mm. Vi använder i stor utsträckning återvunnet material och återanvända kartonger när vi skickar våra produkter. Vi produktutvecklar och byter de förpackningar av plast som vi har så fort vi hittar ett alternativ.

Tack för att du väljer oss och väljer att göra skillnad!

Vår strävan är att göra mer med mindre;
mindre klimatpåverkan och mer hållbart. 

Våra produkter kännetecknas av vackert hantverk, naturmaterial & tidlöshet