Vårstäda hemma

Vårstäda hemmet och gör det redo för sommaren. Våra bästa tips för en varsam och ekologisk vårstädning.

Med rätt produkter och ingredienser blir lättare att vårstäda, samtidigt som du är skonsam både för dig själv och miljön – idag är hållbarhet är en självklarhet. Våra produkter är utformade att vara enkla använda och lätta att integrera i din vardag. 

Våren är snart över och i och med skiftet av säsonger är det hög tid att göra extra fint hemma. Den vanliga veckostädningen kan kompletteras med en ordentlig storstädning som får hemmet att kännas som nytt inför sommaren. Nedan kan du läsa våra bästa tips för en varsam, hållbar vårstädning. 

Köket

Använd en av våra städtrasor i naturlig bambu och torka skåpsluckor, lådor och köksmaskiner in- och utvändigt. Vatten och såpa räcker långt. Vår såpa är ekologisk för en skonsam effektiv rengöring av det mesta: med såpa och vatten kan du behandla allt från kakel, trägolv och handtvätts textilier. Doften ”citrus” doftar av varma citrusnoter och bergamott. 

En slitstark skrubboll tillverkad av biologiskt nedbrytbar kokosnötsfiber är perfekt i köket. Den tar enkelt bort smuts, mögel och ingrott fett. Perfekt till diskbänkar, spisar, kastruller, stekpannor med mera. För riktigt tuffa fläckar finns vår grytborste i ekologiskt bokträ och mässingborst. Den gör enkelt rent grillgaller, gjutjärnsgrytor och stekpannor i gjutjärn.

Sovrummet

Vädra och tvätta textilier. Sätt en somrig prägel i sovrummet genom att tvätta med mjukt lavendeldoftande fintvättmedel. Varför inte passa på att byta till ett par somriga lakan och överkast? Vi älskar linne – läs mer om det hållbara linet här!

Badrummet

Kalkfläckar tas enkelt bort med ättika. Ättika är en ekologisk rengöringsprodukt som är skonsam mot miljön och effektiv mot smuts och fläckar. Häll på fläckarna, vänta en stund och skölj sedan med varmt vatten.

Vi vill göra ”mer med mindre”. Därför har våra produkter inga onödiga ingredienser. Bara naturliga produkter som verkligen fungerar. Vi önskar er en härlig vårstädning!

 • Skrubboll kokos
  39,00 kr inkl. moms
 • Städtrasa Bambu
  39,00 kr inkl. moms
 • Allrengöring Lavendel Refill
  119,00 kr inkl. moms
 • Borste med skyffel
  199,00 kr inkl. moms
 • Ekologisk Allrengöring Lavendel
  149,00 kr inkl. moms
 • Skurborste trä
  99,00 kr inkl. moms
 • Skurduk klassisk
  79,00 kr inkl. moms
 • Ekologisk Såpa på burk
  149,00 kr inkl. moms
 • Ekologisk Ättika Lavendel
  129,00 kr inkl. moms
 • Ekologisk Såpa Oliv Lavendel
  149,00 kr inkl. moms

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience