En naturlig olivtvål

Naturlig och ekologisk olivtvål, här har du hushållstvålen som passar till allt. En växtbaserad hantverkstvål tillverkad av naturliga ingredienser som är snäll – och effektiv. 
Vi välkomnar nu den klassiska olivtvålen till vårt sortiment!

En nyhet i vårt sortiment men som har en lång historia, flera sekler gammal. Olivtvål – en hushållstvål som täcker de flesta av dina hushållsbehov, från tvätt och städ till att tvätta händer och såklart, använda som duschtvål. Naturlig, mjukgörande och välgörande. Hållbar utan att tumma på den lyxiga känslan.

Att minimera antalet städprodukter hemma är ett mål för många. Särskilt viktigt är det att minska på plast. Med en fast hantverkstvål slipper du onödiga förpackningar och plast i hemmet. Visste du att olivtvål också fungerar utmärkt att diska med? Dess fasta form gör den lätt att hantera. Den är fin som den är, i ett tvålfat, tillsammans med vår diskborste med knopp. 

Vår olivtvål är tillverkad av högkvalitativ olivolja som rengör milt och effektivt. 

Dess naturliga ingredienser är fri från skadliga gifter och kemikalier. Det går med andra ord lika bra att använda olivtvål till dig själv, dina husdjur, hemmet och de små. Dess mjukgörande egenskaper gör att den går utmärkt att använda som hushållstvål – inga mer nariga, torra händer!

  • Olivtvål
    49,00 kr inkl. moms
  • Diskborste trä
    69,00 kr inkl. moms

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience