NATURLIG HÅRINPACKNING

GÖR EN EGEN NATURLIG HÅRINPACKNING FÖR ATT RÄDDA SOMMARHÅRET. 3 TOPPENTIPS

Sommaren börjar gå mot sitt slut och det märks oftast även på håret. Salta hav, vindar och sol brukar göra sitt. Därför tipsar vi om våra favoriter. 3 naturliga hårinpackningar du ka göra själv.

Overnight hårinpackning

För trött och torrt hår rekommenderar vi denna overnight hårinpackning. Dvs att du låter den sitta i över natten. Lägg en handduk över kudden eller sätt på ett örngott som du inte är rädd om. En djupt närande och naturlig hårinpacking med bara två ingredienser. Blanda cocosolja och olivolja. Massera in mest i topparna och längderna. Låt det sitta i över natten och tvätta ut som vanligt på morgonen.

ÄGG & MAYO

För fukt och glans rekommenderar vi denna proteinrika naturliga hårinpackning. Lika delar ägg och mayonäs och en skvätt vinäger. Blanda gärna med stavmixer för en slät konsistens som är lättare att massera in. Låt sitta minst 30 min.

AVO BANANA

Vi kan kalla det rensa skafferiet hårinpackning, men ställ den inte i skamvrån för det för oj så bra den är. Passa på när både banan och avokado legat lite för länge för att de ska kännas fräscht för att äta men släng inte, de är perfekta för håret och så minskar du på matsvinn. Mixa följande: 1 banan, en avocado, ett ägg/yoghurt, 1 mtsk olivolja. Massera in i lätt fuktat hår och sätt gärna på en duschmössa och föna lite på lägsta värmen ovanpå duschmössan. Värmen gör att håret tar till sig extra mycket näring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience