Naturligt - Ekologiskt - Väldoftande - Hållbart

Naturlig och ekologisk hudvård

För Gröna Gredelina innebär ekologisk hudvård att man använder naturliga produkter och ingredienser. Våra produkter är inte högteknologiska med innovativa lösningar som kommer att förändra ditt liv eller utseende.

Precis som i sagan om systrarna så representerar Gröna Gredelina tant grön med sina gröna fingrar och stora intresse för växtriket och tant Gredelin för de ljuvliga dofterna och den fina paketeringen.

Vi tror på principen att kan du inte äta det så ska du inte ha det på din hud. Huden är vårt största organ och våra kroppar tar upp mycket via huden, på gott och på ont, därför tycker vi att naturlig hudvård är mycket bättre.

Precis som med våra andra produkter har vi när det gäller våra ekologiska hudvårdsprodukter blickat tillbaka och tagit vara på gamla traditionella recept som har använts under flera år, i visa fall flera sekler. Du ska lätt kunna förstå innehållet i våra produkter och vi tillsätter inga onödiga ingredienser i form utav utfyllnad, färg, syntetiska ämnen eller parfym. Inga utav dem har testats på djur, inte slutprodukt eller enskilda ingredienser. I de flesta fall är 80-99% utav ingredienserna utav ekologisk odling. För oss är naturlig hudvård enkelt, rena produkter utan “junk” som fungerar lika bra på gammal som ung. Många utav våra ekologiska hudprodukter innehåller noggrant sammansatta eteriska oljor för att ge en terapeutisk verkan på sinnet, dofta gott men samtidigt förstärka den konserverande effekten på produkten.

 

Bläddra i vår katalog här!

TILL WEBBSHOPEN

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.