Blir din hud också röd och torr på vintern?

Dessa 5 naturliga tips för att vårda din hud under vintern kan hjälpa.

Vintern kan vara en tuff period för vår hud. Kalla temperaturer och torr inomhusluft kan göra vår hud känslig och torr. Men det finns sätt att ta hand om din hud på ett naturligt och hälsosamt sätt. Här är fem tips för att vårda din hud under vintern som dessutom är ekologiska och naturliga.

 1. Använd en mild rengöring – Vintertid kan vår hud bli extra torr och känslig. Därför är det viktigt att använda en mild rengöring som inte torkar ut huden. En Aleppotvål som innehåller olivolja är ett bra alternativ för att skonsamt rengöra huden utan att torka ut eller störa ph-balansen i huden.
 2. Återfukta huden – Återfuktad hud är glad hud. För att binda fukten så rekomenderar vi en ‘vatten och olje metod’. Tex att du sprayar Roshydrolat som är ren fukt och binder den med ett lätt lager av olja, förslagsvis Nigella som passar även känslig och aknebenägen hud. På så viss ger du din hud den fukt den behöver under vintern. Mjukgörande och skyddande för huden.
 3. Exfoliera regelbundet – Exfoliering är ett viktigt steg för att ta bort döda hudceller och främja cellförnyelse. Ta inte i för hårt utan en skonsam exfoliering räcker för att ge din hud en naturlig lyster. På vintern kan vi även behöva våra naturliga barriärer som skydd så därför räcker en varsam hand.
 4. Tillsätt olja till din hudvårdsrutin – Ekologiska och kallpressade oljor är perfekta för att tillsätta extra fukt och näring till din hud under vintern. Näringsrika, ekologiska och växtbaserade oljor som hjälper till att skydda och återställa hudens naturliga balans.
 5. Skydda din hud från kylan – Kalla temperaturer kan göra vår hud extra känslig och torr. Använd vattenbaserade produkter och ansiktsmist allra helst på kvällen och undvik dem precis innan du ska ut så att de inte fryser på huden och skapar köldskador.

Ge din hud den vård den behöver för att klara av de kalla temperaturerna och torra inomhusluften.

 • Rosmary Hydrolat
  149,00 kr inkl. moms
 • Rosmary Oil
  199,00 kr inkl. moms
 • Nigella Sativa Svart kumminolja
  249,00 kr inkl. moms
 • Pure shea sheasmör
  159,00 kr inkl. moms
 • Aleppotvål 40%
  149,00 kr inkl. moms
 • Whipped coconut
  249,00 kr inkl. moms
 • Roshydrolat Ekologiskt Rosvatten
  149,00 kr inkl. moms
 • Coconut Pure Neutral
  249,00 kr inkl. moms

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience