Om oss

Gröna Gredelina erbjuder hållbara hushållsprodukter. Back to basic med dig och vår miljö i åtanke. Produkterna utvecklas i Stockholm inspirerade av traditionellt hantverk som vi gärna vill bevara och föra in i framtiden. 

Ett familjeföretag grundat av Lina Paciello

 “-Vårt etos är baserat på tradition och en slow living filosofi. Att göra mer med mindre, mindre påverkan, mer hållbart. Växtbaserade produkter som hela familjen kan använda. I en värld då allt tycks snurra allt snabbare har vi istället valt att se tillbaka och lyfta fram tidlösa hushållsprodukter som är lika funktionella idag som förr. Produkter som är gjorda för att hålla länge.”

Lina Paciello.

Våra produkter

Vi är stolta över våra produkter. Både vad gäller både paketering och innehåll. Gröna Gredelinas produkter innehåller så få ingredienser som möjligt, samtliga naturliga och de flesta väldoftande. Du ska lätt kunna förstå vad de innehåller och vad de är bra för.
Råvarorna är noga utvalda. Vi har b l a valt bort ingredienser så som parabener, sulfater, mineraloljor och syntetiska tensider. Vi väljer endast doftämnen av ekologisk eterisk olja eller ftalatfria och växtbaserade parfymoljor. Dofterna i våra produkter är viktiga för oss, därför samarbetar vi med ett 160 år gammalt parfymhus i Grasse, Frankrike med traditionell tillverkning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.