Om Oss

HEM & HUDVÅRD FRÅN GRUNDEN

Gröna Gredelina erbjuder väldoftande, naturlig hem och hudvård utan onödiga tillsatser.

Gröna Gredelina tar avstamp i flera italienska grundläggande värderingar och traditioner som stil, råvara och handgjorda moment. Vi skapar naturlig hem och hudvård från grunden. Inga mellanhänder och med framställning i egen produktionsanläggning i Stockholm möjliggör att vi kan erbjuda exklusiva, genuina ekologiska råvaror i effektiva produkter till överkomliga priser. Gröna Gredelina erbjuder naturlig hem och hudvård skapad från grunden. Produkterna är naturliga och utan syntetiska tillsatser. De tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. En mix av traditionellt tänkande, modernt utseende och utsökta råvaror. Nyckeln till framtiden finns i vår historia som vi kombinerar med en klassisk och hållbar design.

Om oss

Gröna Gredelina AB är ett familjeföretag som grundats och drivs av Lina Paciello. Lina som har sina rötter i södra Italien har hämtat mycket av produktfilosofin därifrån och knutit ihop den med den nordiska enkelheten. Vi vill skala av och ta bort allt som är onödigt i en produkt och införa medelhavets enkla och effektiva traditioner in i vår nutid. “Back to basics” helt enkelt.

Vår mission: Naturlig och ekologisk hem och hudvård. 

Vi har gjort till vår mission att utveckla medelhavsrecept med allas bästa i åtanke, visa att ekologisk hem och hudvård skapad från grunden kan vara minst lika fint, väldoftande, njutbart och  utan att göra avkall på rena, naturliga ingredienser. Vi tror att nyckeln till framtiden finns i vår historia kombinerad med en klassisk och hållbar design. Vi rekommenderar varmt dessa produkter till alla som vill kemikalierensa och undvika gifter i sin hemmiljö. De är speciellt anpassade för allergiker, astmatiker och småbarn. Vi använder enbart de finaste råvarorna och produkterna doftar lätt utav naturliga eteriska oljor.

Produktfilosofi: Klokt producerat – med tanke på naturen och dig.

Vi är stolta över innehållet i våra produkter. Därför är vi kompromisslösa vad gäller både paketering och innehåll. 
De allra flesta varor är dessutom handgjorda. Gröna Gredelinas produkter innehåller så få ingredienser som möjligt, samtliga naturliga och de flesta väldoftande. Du ska lätt kunna förstå vad de innehåller och vad de är bra för. Vi väljer endast de bästa råvarorna, skadliga ingredienser såsom paraben, sulfater och mineraloljor och syntetiska tensider hittar du inte i Gröna Gredelinas produktsortiment. Vi väljer endast doftämnen av finaste eterisk olja eller ftalatfria och växtbaserade parfymoljor. Samtliga innehållande minsta möjliga halt av allergener. Produkterna är testade på Lina och givetvis inte på djur.

Dofter från parfymhus i Grasse.

Dofterna i våra produkter är viktiga för oss, doft skapar så mycket välbefinnande och är starkt kopplat till våra sinnen, därför samarbetar vi med ett anrikt parfymhus i södra Frankrike, Grasse. De har tagit fram dofter och parfymer sedan mer än 160 år tillbaka och vi är stolta över att kunna erbjuda dessa dofter i våra produkter.

Gröna Gredelina är stolt stödföretag till Hand in Hand

Hand in hand bekämpar fattigdom genom hållbart entreprenörskap. De fokuserar på kvinnor och hjälper dem starta egna affärsverksamheter för att de av egen kraft ska kunna ta sig själva och sina familjer ur fattigdom. Hand in Hand har en unik modell för hjälp till självhjälp, där de organiserar fattiga i självhjälpsgrupper och tränar dem i entreprenörskap och ger tillgång till mikrolån, en hållbar metod. Läs mer om vår välgörenhetsarbete här.

            Läs om Gröna Gredelinas Integritetspolicy här

Lets be friends: Instagram @gronagredelina

[wdi_feed id=”1″]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.