Önkar du också bli återförsäljare av Gröna Gredelina?
Våra produkter återfinns i flera olika typer av butiker och du kan hitta ett utvalt sortiment i allt från Eko butiker, Frisörer, Museumshopar, Blomsterbutiker, Apotek till lanthandlar och klädbutiker.
Skicka oss ett mejl med din förfrågan så återkommer vi snarast.

När du blivit godkänd så får du inloggningsuppgifter och kan lägga din order via webshopen alternativt genom eget inköpssystem.

Att tvätta ull är enkelt om man bara följer några enkla steg. 1) Använd rätt tvättprogram 
2) Använd rätt tvättmedel; Lika viktigt som att välja rätt program är faktiskt att välja rätt tvättmedel. Använd ett tvättmedel som är speciellt framtaget för ull. I vanligt tvättmedel finns det enzymer som inte finns i tvättmedel för ull. Enzymerna naggar på fibrerna i ullen och kommer långsamt förstöra dem. Det är inget som du kan se på bara en tvätt, men med tiden kommer ditt ullplagg att gå sönder. 
3) Torka på rätt sätt; Ullplagg ska torkas lite annorlunda än andra kläder. Det optimala är att torka ulltröjan på en torr handduk. Klädnypor lämnar märken och hänger du ulltröjan på tork är risken stor att den tyngs ner och mister sin passform. Därför rekommenderas att den torkas liggandes - och undvik för allt i världen torktumlaren eftersom ullen filtar sig och plagget krymper.
4) Det bästa tipset är ändå: Tvätta dina ullkläder så sällan som möjligt! Om din ulltröja luktar dåligt kan du försöka att, istället för att tvätta den, hänga den på en galge i badrummet medan du duschar. Ångan är effektiv när det gäller att få bort lukt från ull. Du kan också hänga ut din tröja till vädring - extra effektivt när det är frostgrader ute. Använda textilspray som våra linnevatten eller Cashmere och Ullspray.
.
.
#grönagredelina #ekologiskt #ekologiskttvättmedel #tvättaull #klädvård #makeitlast #hållbarahushållsprodukter
Att tvätta ull är enkelt om man bara följer några enkla steg. 1) Använd rätt tvättprogram 2) Använd rätt tvättmedel; Lika viktigt som att välja rätt program är faktiskt att välja rätt tvättmedel. Använd ett tvättmedel som är speciellt framtaget för ull. I vanligt tvättmedel finns det enzymer som inte finns i tvättmedel för ull. Enzymerna naggar på fibrerna i ullen och kommer långsamt förstöra dem. Det är inget som du kan se på bara en tvätt, men med tiden kommer ditt ullplagg att gå sönder. 3) Torka på rätt sätt; Ullplagg ska torkas lite annorlunda än andra kläder. Det optimala är att torka ulltröjan på en torr handduk. Klädnypor lämnar märken och hänger du ulltröjan på tork är risken stor att den tyngs ner och mister sin passform. Därför rekommenderas att den torkas liggandes - och undvik för allt i världen torktumlaren eftersom ullen filtar sig och plagget krymper. 4) Det bästa tipset är ändå: Tvätta dina ullkläder så sällan som möjligt! Om din ulltröja luktar dåligt kan du försöka att, istället för att tvätta den, hänga den på en galge i badrummet medan du duschar. Ångan är effektiv när det gäller att få bort lukt från ull. Du kan också hänga ut din tröja till vädring - extra effektivt när det är frostgrader ute. Använda textilspray som våra linnevatten eller Cashmere och Ullspray. . . #grönagredelina #ekologiskt #ekologiskttvättmedel #tvättaull #klädvård #makeitlast #hållbarahushållsprodukter