Dags att fräscha upp och plocka fram ull koftan och ull filten. Så här gör du;

Sensommaren är här med svalare vindar och med det kommer även önskan att plocka fram en lite varmare kofta eller filt igen. Ull är ett fantastiskt naturmaterial som ofta sköter och rengör sig själv i stor mån. Men när den har legat undanstoppad en längre period kan det vara härligt att fräscha upp den lite.

I några få och enkla steg fräschar du snabbt och enkelt upp ullplagget igen. Spraya några gånger med vår storsäljare ‘Cashmere och Ullspray’ och häng ut på vädring. Skulle det finnas lite noppror så dra lite med vår naturliga noppborttagare. Plagget blir som nytt när man får bort de tråkiga nopprorna. Många gånger vill man gärna köpa nytt just på grund av att det blivit noppror men istället tycker vi att man avsätter lite tid på att sköta om och vårda det man redan har. Det gör en stor skillnad för miljön men även för plånboken så klart.

Vi rekommenderar även att alltid förvara ullplagg tillsammans med ett cederträblock. på så vis håller man mal borta på ett effektivt och naturligt sätt som även är helt ekologiskt. Cedertträblocken gör även att det doftar gott i garderoben och i byrålådor. At använda cederträblock är ett gammalt och välbeprövat husmorsknep för att vårda ull på bästa sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience