Yoga Clean

Yoga Clean

Har ni tänkt på hur mycket bakterier, svett och smuts som samlas på yogamattan.

Ofta utförs yogan barfota och där någon haft sin fot lägger du din panna.. inte så fräscht eller hygieniskt.

Samtidigt bör man inte använda starka medel på mattan, varken för din egen skull då du får i dig detta genom huden eller för mattan själv som torkar ut och blir förstörd om du använder alkohol eller andra uttorkande medel.

Yoga går hand i hand med vår företagsfilosofi och vi tyckte det var på tiden att vi gjorde en rengöringsspray just till yogamattan.

En rengöring som är ren på riktigt och förbereder dig på bästa sätt inför ditt yogapass samtidigt som den håller din matta fräsch. Yoga Clean.

Vi har valt att göra dem i två varianter, Power och Relax.

Power är öppnande och energigivande med varm kryddnejlika som toppnot, citron och apelsin som fräsch mellan not och eukalyptus som öppnande bas. Passar perfekt inför poweryoga eller morgonyoga för att väcka kroppen.

Relax är strålande varm och jordig med varm bergamott som toppnot, svag lavendel och grapefrukt som mellan not och jordig ylang ylang som lugnande basnot. Passar perfekt när du vill varva ner, komma till ro och minska stress.

Flaskorna är i mindre modell om 100ml så att de är lätta att bära med i gymväskan. Självklart är de producerade utav oss här i Stockholm och utan syntetiska doft eller tillsatser.

Yoga Clean kommer snart upp i webshopen och i butiker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience