Välgörande kuddar

Välgörande kuddar.

Alla kan göra något…

Så tänkte Lina Paciello som äger det ekologiska företaget Gröna Gredelina när hon kontaktade Tiina Wilén, grundaren till Elce Stockholm som skänkt tyget till biståndsprojektet.

Tanken var att skapa något praktiskt, vackert, väldoftande och användbart utav flera företags restprodukter och gemensamt skapa något nytt som samtidigt kan hjälpa en annan människa. Sedan kom sömmerskan Jasmina Haraldsson med sitt företag Mitt syrum in i bilden och skapade kuddar utav tygen och snickarna Lindborg som hyvlat trä för hand och skänkt träet från Lindborgs Snickerier AB genom Micke Myhrberg.

IMG_7239
Tillsammans har vi skapat små väldoftande kuddar fyllda utav hyvlat trä som doftar ceder och är fantastiska att hänga i garderoben eller lägga i byrån. Håller plaggen fräscha och mal borta på ett helt naturligt och hållbart sätt precis som förr. Kuddarna kommer att finnas under en period och i begränsad upplaga.DC6A1045

Vi har valt organisationen Hand in hand för vi tycker att det passar på flera olika sätt. Vi skapar med våra händer för att ge direkt till deras händer. Vi vill även gemensamt göra något för att stödja just kvinnligt entreprenörskap i andra länder. Till en början kommer de att säljas hos Medvetna.se men vi välkomnar fler återförsäljare.

hand in hand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience