Stockholm Beauty week 2017

Så var det dags för Stockholm Beautyweek 2017.

I år är vi i större, bättre och lite pampigare lokaler. Vi håller till i det gamla italiensks palatset på Smålandsgatan 7, precis i korsning mellan Birger Jarlsgatan och Norrmalmstorg. I vanliga fall är det Konstnärshusets vänner som huserar här men i dagarna tre är det fullt med press, influencers, bloggare, makeup-artister, stylister, beautistas och fashionistas. I princip alla varumärken som ställer ut har ett ekotänk och många erbjuder organiska produkter en del även veganska som vi här på Gröna Gredelina.

Stockholm beautyweek är ett väldigt roligt event då det är en bra mix mellan utställare som är både svenska och internationell, flera intressanta föredrag, mingel och i år även modevisning i Birger jarlspassagen för att nämna lite. 100kr i inträde är det bara, dessutom har de flesta företagen bra erbjudanden och även gratisbehandlingar. Gröna Gredelina har 25% rabatt på mässan.

Lina Paciello, Gröna Gredelinas vd och grundare finns på plats större delen av tiden om du vill passa på att träffa henne och prata om produkterna eller bara säga hej. Om hon inte är vid bordet så kanske hon står på balkongen och tar en nypa luft.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience