Städa ut julen

Grön städning

Städa ut julen

Jag hade velat skriva städa ut vintern men det får vi vänta lite med och börja med att städa ut julen om ni inte redan har gjort det.

Jag tycker julpyntet åker ut snabbare och snabbare för varje år men om ni fortfarande har lite barr i hörnen så kan vi rekommendera våra ekologiska städ-kit med doft utav vårig lavendel eller fräsch citrus.

Du hittar lavendelpaketet här och citruspaketet här.

Vi vill även slå ett slag för grön och ekologisk städning i allmänhet, så här på det nya året kan det vara bra att starta på ett nytt grönt blad och gå över till miljövänlig städning på riktigt.

Många kanske har en “vit” månad under januari, återupptar träning och börjar äta nyttigare igen och vi vill påminna om hur viktigt det är med att man även tänker på att minska antalet kemikalier vid städning.

Säg att du nu investerat i att köpa jättefin ekologisk mat och ska tillreda den på en diskbänk rengjord med kemikalier som du velat undvika genom att köpa ekologiskt, eller i en ugn rengjord med giftiga medel.. när du sätter på ugnen frigörs läbbiga ångor som sedan hamnar på din mat..! inte bra.

Så in med ett nytt och grönt år och ut med det gamla kemikalietyngda. Nytt år och nya tag!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience