Säsong för ull

Säsong för ull

Nu när hösten äntligen kommit och med den lite svalare luft är det hög säsong att plocka fram ullplaggen och med dem vår ull och cashmere spray. Läs gärna vad Mona tycker om den inne på hennes blogg La vie est belle som du hittar här..

Min åsikt: Det här sprayen kommer i en praktisk sprayflaska med finfördelande spraymunstycke. Sprayen är klar och doftar gott och fräscht, vilken håller i sig länge på plaggen.

Jag köpte mitt exemplar på Stockholm Beauty Week mässan tidigare iår men det är först nu jag använt den flera gånger till mina koftor och tröjor. Jag är nämligen lite av en Kashmir-älskare. Och vad är det inte att gilla med kashmir? Mjukt och skönt mot huden, värmer bra och det är plagg som håller lääänge om man sköter dem väl. Den här sprayen gör att jag inte behöver tvätta mina plagg så ofta (vilket förlänge livstiden på dem) utan jag sprayar plaggen då och då efter användning och hänger ut och vädrar på balkongen. Fungerar jättebra och doften känns lyxig. 🙂

Plus
– Fräsch doft
– Förlänger livslängden på mina kaschmir-plagg genom att minska tvättomgångarna
– Dryg

Minus
– Kan inte komma på något!ull

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience