Press release

Gröna Gredelina är ett friskt tillskott på en annars kemikalietyngd marknad.

Gröna Gredelina startades februari 2015 utav Lina Paciello som är grundare, produktutvecklare och vd för företaget och har under sitt första halvår blivit nominerade till Årets Gasell i samarbete med Dagens Industri, Di Gasell korar Sveriges snabbast växande företag. Det är endast ett fåtal företag som klarar Dagens industris Gasellkriterier.
Vilka blir årets Supergasell, Maratongasell och Digital Gasell?
Svaret får du på den stora Gasellgalan i Stockholm på Konserthuset den 30 november 2015.

Produkterna finns sedan augusti 2015 på nya ekologiska matvaruhuset Paradiset och vi tror på fortsatt expansion i synergi med Paradiset och andra ekologiska butiker.

I gröna Gredelinas produkt sortiment finns bland annat: naturligt diskmedel på solrosolja, såpa på olivolja, flytande tvättmedel på tvättnötter, tvålflingor och övriga naturliga rengöringsmedel som är väl anpassade till allergiker och personer med känslig hud.
Gröna Gredelina’s VD, Lina Paciello tillägger: ”Mina produkter är testade på mig och inte på djur och omfattar allt det som jag själv önskar till mig, min familj och mitt hem; väldoftande, genuina och naturliga produkter som jag använda utan att oroa mig för innehållet.”

Publikation11
[wdi_feed id=”2″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience