Pop-up

Pop-up

Gröna Gredelina har glädjen att meddela att vi kommer finnas med på Trendsandfriends Pop up butik i början utav maj månad.

Det kommer bli en Ren butik, en clean Pop-up med bara massa roliga, nya och trendiga produkter för att hålla hemmet rent och fräscht.

Trends and Friends är ett företag med designers, stylister och kreativa entreprenörer med fokus på dagens trender och de designar allt ifrån hotell, kontorsmiljöer till att styla olika upplägg för magasin och reklam, de äger även Designgalleriet i Stockholm. Trends and Friends ägs och drivs utav:

1) Stefan Nilsson aka Trendstefan som är Sveriges mest mediala trendexpert och återkommer regelbundet i TV, radio och tidningar. Konstant på resande fot spanar han cleanpopup_posterefter nya företeelser och fenomen inom inredning, design, mode, mat och annat. Stefans blogg hittar du här.

2) Sara Garanty som jobbar till vardags som frilansande stylist och inredare. Hon stylar för inredningstidningar, bygger trendutställningar samt inreder privata och offentliga miljöer. StylistSara bloggar om det senaste från inredningsvärlden, inredningstips, trender och inspiration. Sarar blogg Colours by Sara hittar du här.

Under några dagar 10-15 maj på St:Paulsgatan kommer detta härliga gäng alltså att smälla upp en jätterolig Pop-up butik som vi hoppas ni passar på att besöka.

I samband med detta event lanserar vi våra torkbollar i ull, handgjorda på  ren svensk ull, mer om torkbollar och varför de är så bra kan du läsa snart i ett kommande inlägg.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience