Naturliga doftljus

Äntligen har vi fått in delar utav leveransen med våra sprillans nya och helt underbara doftljus.lyxljus,naturliga ljus,ljus utan paraffin

I ett samarbete med The Friendly Home så har vi tagit fram naturliga doftljus gjorda på vegetabiliska vaxer och helt fria från paraffin och ftalater.

Det doftar ljuvligt i vårt showroom och vi är så nöjda. Vi hoppas att ni kommer att gilla våra ny naturliga doftljus lika mycket som vi.

Vi har fått in två stycken utav doftserierna. Först ut är Lavanda Fiorito (Blommad Lavendel) som doftar utav sommar i Provance och böljande lavendelängar, rogivande och elegant.

Vi har även fått in Agrumi Prato (Citrusäng) som är en kryddig citrusdoft, doftar utav solmogen citrusfrukt och citrongräs.

Ljusen kommer vackert förpackade i brun kartong med svart sidenband.

Vår tanke är att allt ska gå att ta till vara efter att ljuset väl brunnit upp. Använd glaset och kartongen till förvaring och sidenbandet kanske i håret eller runt ett litet paket.. #cero waste

Läs gärna Gröna Gredelinas tips på instagram (@gronagredelina) om hur du får bort vaxet ifrån glaset på ett väldigt enkelt och miljövänligt sätt.

En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om. Garanterat uppskattat och perfekt nu när det är mörkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience