Nadjas bästa skönhetstips

Nadja är modell sedan hon var 14 år sadlat om till utbildad lärare och nu mamma till supersöta Hollie, 27 år och mamma till vår dotter Hollie. Hon bjuder på mycket inspiration till ett positivt och hälsosamt liv fyllt med träning och nyttig kost.. nyligen tipsar hon om vår kaffeskrubb och kokosolja,, du kan läsa hennes inlägg här..

 

Att ta hand om sig själv innifrån och ut är för mig också att unna sig egentid där jag tar hand om min hy. Att skrubba kropp och ansikte 1-2 gånger i veckan är mitt bästa skönhetstips (tillsammans med bra kost och mycket vatten), det är också avslappnande och känns så bra efteråt. Att sen smörja med mycket fukt. Gärna naturliga produkter som dessa från Gröna Gredelina , de är magiska och jag kan från mitt hjärta verkligen varmt rekommendera dom. Vispade kokos efter kaffeskrubben. Ni måste testa och unna er en stund som denna minst en gång i veckan. Det är vi alla värda!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience