Iván Valencia recenserar

Iván Valencia recenserar

Iván Valencia ECO Beauty Consultant och grundare utav Organic beauty award gjorde nyligen en recension på vår naturliga deo som vi blev så glada över att vi länkar till den här.

Att Iván gör det mesta med en stor dos humor skadar inte heller, denna bransch kan verkligen behöva lite mer av den varan.

Så här skriver han;

“-Vår kropp renar sig konstant. Exempel på det är när vi kissar, bajsar eller svettas. Dess avgiftningssystem är otroligt avancerad och förfinad. Jag ser ingen anledning då till varför jag skulle vilja betynga detta fina reningssystem genom att tillföra tveksamma ingredienser som täpper till och den ska rensa bort, jag tänker på deodorant. Det ska hamna i armhålan, den plats som kanske har störst betydelse för att rena kroppen för att hålla oss friska. Faktum är att svett i sig inte luktar illa. Det är först när den kommer i kontakt med bakterierna som lever på vår hud som den dåliga lukten uppstår. Det finns ett enkelt sätt att h¨lla den dåliga lukten borta utan att kompromissa hälsan, ekologisk deo. Jag har valt en deodorant som enbart består av två ingredieser, destillerat vatten och alun. Alun är naturlig saltmineral som drar ihop huden lite och håller bakterierna borta från det område där den appliceras. På så vis uppstår inte dålig doft och min kropp kan fortsatt rena sig själv ostört.

Min spray-deo är av det svenska märket Gröna Gredelina”

ekologisk deo

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience