Gröna Gredelina goes to Amalfi

Tillbaka till där det en gång startade, tillbaka till våra rötter. Ibland är det viktigt det här med att blicka tillbaka då och då, inte glömma var man kommer ifrån och hur långt man har kommit.

Vi har så bråttom med att blicka framåt mot vad vi ska göra, sätta upp nya mål och glömmer ibland bort var och hur allt startade. Tänker om att man har en fot i det förflutna och en i framtiden kanske man landar stadigt i nutiden.

Hur som helst så packade vi ner oss själva, några espadriller, kameran och några utvalda produkter och drog till Amalfikusten. Älskade Amalfi där citronerna frodas och havet är turkost.
Vi har insupit atmosfären och miljön som har varit utgångspunkten för våra produkter sedan dag ett. Lite långsammare levande med fokus på hållbarhet och tradition, att njuta av dagen och det man har omkring sig, ta tillvara på naturens resurser och göra det allra bästa möjliga utav det.

Bara en sån sak som att dofta på de citrusfrukter som sedan ska hamna i vår saltdeo Alunsprayen med doft av Bergamott.

Vår filosofi är att det enkla ofta är det bästa och att man inte behöver komplicera till det. Det är grundtänket när det kommer till vår produktutveckling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi filmade även in vår senaste youtube film med vår saltspray, spana gärna in den här: Saltspray Vår saltspray ger den perfekta sommarkänslan och stadgan till håret men aloeveran gör att det inte blir alltför strävt och tillför även en del fukt och näring. Den doftar friskt och fräscht av näckros och hibiskus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience