Fixa städskrubben

Fixa städskrubbenGröna Gredelina fixa städskrubben

Många städskrubbar där ute i landet skulle behöva lite omtanke och upp-piffning och många gånger handlar det mest om att rensa ut sådant som inte behövs, så dags att fixa städskrubben helt enkelt!

Städning är för många ett måste men inte alls speciellt roligt sådant men om man gör utrymmet trevligare blir städskrubben mer tilltalande så blir även städandet och tvättandet trevligare.

Jag tror det mesta är precis som med mat, ni vet att man äter med ögonen och att upplägget är halva nöjet. Precis så tänker jag med städskrubben med. Här på bilden ovan har jag rensat ut saker som var slitna och inte speciellt roliga och bytt ut dem mot gedigna produkter i naturliga material.

Hållbara material som är vackra att se på och ligger behagligt i handen. Redan då blev det trevligare, när man tex plastrenar så slås man ofta utav tanken att; “vad fint det blev”, förutom att man är miljömedveten och tänker miljösmart så blir det även estetiskt mer tilltalande.

Att rensa och städa är ju faktiskt lite meditativt och det är lätt att göra kopplingar mellan ett harmoniskt sinne och ett rent och välorganiserat hem så här kommer en vänlig uppmaning om att rensa ut och fixa städskrubben, helt enkelt piffa upp den. Ni hittar flera fina tillbehör i webshopen så klart, allt för att städ och tvätt ska bli ett riktigt rent nöjeGröna Gredelina fixa städskrubben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience