Fasta Aleppotvålar från Gröna Gredelina

Fasta Aleppotvålar i 16% och 40%

Aleppotvålar från Gröna Gredelina får lite förändrat utseende.

Våra otroligt populära aleppotvålar i 16% och 40% får en lite förbättrad förpackning. Vi har nämligen tagit fram en liten påse till dem så att de håller sig skyddade och även fräscha.

Det är fortfarande samma effektiva och hudvänliga aleppotvål inuti påsen med det lilla snöret för praktisk upphängning. 

Vi hoppas att ni gillar våra uppklädda aleppotvålar som känns lite extra fina nu till påsk.

“-En lika uppskattad present att ge bort som att få”

-Vad är det som gör aleppotvålen så speciell?

Det är en ganska vanlig fråga som vi får här på Gröna Gredelina och vi reder gärna ut lite frågetecken kring aleppotvålen. Många frågar kring procentsatsen och den visar på mängden lagerbärsolja som finns i tvålen. Ju högre procentsats lagerbärsolja desto dyrare blir tvålen.

Det är lagerbärsolja som har de antibakteriella egenskaperna och som gör att man har använt aleppotvålen för att kurera alla möjliga hudproblem genom tiderna. Den tar effektivt bort bakterier och svampinfektioner utan att rubba varken ph-värde eller hudens naturliga balans tack vare olivoljan. Många använder den 40% aleppotvålen när de upplever någon typ av “hudproblem” och går över till 16% när problemet är borta för att underhålla huden.

-Aleppotvålen görs på samma sätt sedan flera hundra år tillbaka.

Aleppotvålen är en av de få tvålar som innehåller så få ingredienser men samtidigt är så effektiv. Den görs precis enligt samma principer och metoder sedan sekler tillbaka och innehåller varken palmfett, parabener eller syntetiska tillsatser. En helt naturlig tvål med andra ord.

“Ett tips är att tvätta makeupborstar med gröna Gredelinas aleppotvål”

Aleppotvålen tar effektivt bort smuts, fett och bakterier utan att förstöra de fina borstarna. Vi har många makeupartister som använder våra tvålar till detta så att deras borstar och redskap alltid är tiptop och hygieniska.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience