EN DJUPRENGÖRANDE NYHET

Vi kan inte riktigt få nog av vår senaste nyhet; en djuprengörande lermask som är full av mineraler. Mineral Mudmask. Kanske är det för att det är lite grått och trist ute och man längtar efter lite glow. För det är precis vad denna lermask ger. När leran torkat på huden så kan man bokstavligt talat se alla orenheter som den dragit upp till ytan. Lite som att man rensar ut vintern ur huden. Ingen hy har väl mer glow än en som är fri från orenheter. Så ja, vi är som sagt barnsligt försjusta i vår nya lermask. Leran kommer från det minaralrika döda havet. Den höga koncentrationen av naturliga mineraler påskyndar hudens egen ämnesomsättning. Detta ökar celltillväxten och bibehåller fuktbalansen.

Döda Havet:

Leran från Döda Havet är känd sen antiken för behandling av känslig och skadad hud. Döda Havet i Jordandalen, 400 m under havets yta, en gigantisk reservoar av terapeutiska mineraler. Här pratar vi verkligen back to basic. Gröna Gredelina hudvårdsprodukter bygger alltid på naturliga recept i samband med historiska kunskaper. Det bästa av urgamla kunskaper med moderna krav på kvalitet. Gröna Gredelinas lermask är helt oaprfymerad och givetvis unisex.

Forskare från hela världen har bekräftat det människorna i området kring Döda Havet känt till i tusentals år: den välgörande verkan som Döda havets salta vatten och mineralrika lera har på huden.

Lermasken rengör effektivt fet ansiktshud och rensar huden från acne – innehåller 100 % svart Dödahavslera. Denna ansiktslermask av äkta svart lera är utmärkt för att motverka fet hud. Därför är den även effektiv mot akne och stora pormaskar. Rengör ansiktet, gärna med aleppotvål, skölj sedan av med varmt vatten och applicera slutligen leran. Undvik området runt ögonen. 5 – 10 min för torr hy 10 – 15 min för normal hy 20 – 30 min för fet hy. Spraya gärna lite fuktgivande Roshydrolat efter att du tvättat av leran. Använd lermasken 1 per i veckan för bästa resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience