CASHMERE OCH ULL SPRAY

Så använder du vår Cashmere och ull spray. En av våra och era favoritprodukter är Cashmere och ullspray. Kanske inte så konstigt när man tänker efter. Den är enkel att använda och förenklar skötseln av alla typer av ull plagg och ull produkter. Genom att dra ut på tvätttillfällena förlänger vi livslängden på plagget/filten mm. Ull är ju ett sådant fantastiskt naturmaterial som rengör sig själv i en viss utsträckning men ibland behöver man hjälpa till lite.

Med vår spray fräschar du upp och desinficerar genom att helt enkelt spraya på det torra plagget. Den doft neutraliserar om det skulle vara så att ullrocken blivit blöt och luktar lite så som blöt ull gör, om kavajen varit på middag och luktar matos eller tobak osv.

Häng gärna ut för vädring i samband med att du sprayat plagget för bäst effekt. Detta fungerar som sagt även på ullfiltar och fällar. Upprepa detta innan du lägger undan plagget för säsongen för att skydda mot mal. Vår spray innehåller nämligen ceder som mal inte gillar. Lägg gärna våra lavendel kuddar i byrålådan som extra skydd mot fukt och mal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website collects cookies to deliver better user experience